Szállítási információk


1. Érd, Törökbálint, Budaőrs és Budapest területén a saját céges ingyenes kiszállítás minden héten csütörtöki napon történik. Erre a területre a megrendelést legkésőbb szerda éjfélig kell leadni.

2. Fizetési lehetőségek: Átutalással, PayPal rendszeren történő előrefizetéssel, vagy utánvétellel készpénzben vagy bankkártyával.

3. Az Ügyfél a kiszállításkor köteles a küldeményt tételesen ellenőrizni és hibátlan teljesítéskor, az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.

4. Vállalkozásunk Magyarország egész területére vállal kiszállítást.

5. 10.000,- Ft rendelési összeg felett a kiszállítás az ország egész területére ingyenes!


Gyakori kérdések


Mi történik, ha nem azt kapom, amit rendeltem?


Jelezze nekünk a lucza.hu/kapcsolat elérhetőségünkön, mi ellenőrizzük a megrendelést és a szállító levelet, és amennyiben jogosareklamáció,úgy díjmentesen szállítjuk az eredetileg kért árukat.


Mi történik, ha épp nem vagyok otthon, amikor a futár jön?


A biztonság kedvéért minden rendeléshez kérünk telefonos elérhetőséget, hogy a futár, amennyiben nem találja otthon fel tudjja hívni. A GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapon megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.


Milyen napokon és milyen időpontokban történik a kiszállítás?


Érd, Törökbálint, Budaőrs körzetében kedd és péntek délután telefonos egyeztetés szerint. Az ország más területén a hét minden napján a GLS szállítási információja szerint.